Dating tips

Dating tips

Daten via het internet is natuurlijk hartstikke leuk en de kans dat je je grote liefde via het internet gaat ontmoeten is ook redelijk groot. Steeds meer succesverhalen hoor je over mensen die via het internet hun liefde hebben gevonden en gaan trouwen en zelfs kinderen hebben.

Maar hoe gaat dat nu als je een tijd met een potentiële liefde hebt lopen mailen of msn-en en het grote moment dient zich aan.. en jullie gaan elkaar ontmoeten. Elkaar in het echt zien is natuurlijk wel even wat anders als een paar foto’s en een paar leuke gesprekken via het internet.

Waarschijnlijk zullen de zenuwen door je lijf gieren. Zal het gesprek in het echt ook wel lekker lopen of zullen er pijnlijke stiltes vallen? Er is maar 1 manier om daar achter te komen en dat is door in het echt af te spreken.

Fysiek fit zijn

Een eerste date kan een mentale uitputtingsslag zijn. Je vraagt jezelf immers voortdurend af of je 'je wel goed gedraagt'. Zorg daarom dat jij fysiek sterk bent, daarom enkele tips in de week voorafgaand aan jouw date:

  • zorg voor voldoende slaap
  • zorg voor gezonde voeding
  • bezoek twee keer per week een sportschool

Wist je dat veel mensen baat hebben bij het regelmatig gebruiken van een Bremshey fitnesstrainer?

De date

De kans dat een afspraak in het echt tegenvalt is natuurlijk altijd aanwezig, maar dan kun je hier maar beter snel achter komen dan heel laat. Dat zou pas vervelend zijn, heb je 2 jaar lopen daten en denk je dat dit de liefde van je leven is en dan valt het in het echt hartstikke tegen. Dat is natuurlijk veel erger dan na 3 vlotte gesprekken. Wacht dus niet te lang met het echt afspreken, dit voorkomt je misschien een hoop teleurstellingen.

De plek

Spreek op een neutrale plek af, bijvoorbeeld een cafe of restaurant. Spreek niet meteen bij iemand thuis af. Ten eerste weet je niet of die persoon wel echt te vertrouwen is en ten tweede kan dit nog ongemakkelijker aanvoelen dan een eerste date al aanvoelt.

De afspraak

Spreek af om iets te doen waarin jullie genoeg tijd hebben om met elkaar te praten en elkaar nog beter te leren kennen. Ga dus niet naar de bioscoop bijvoorbeeld. Hierin kijk je 2 uur naar een scherm en kom je helemaal niks over de ander te weten. Maak het jezelf dus niet te moeilijk en kies ervoor om tijdens de eerste date een terrasje te pakken of wat te gaan eten. Op deze manier kun je goed met elkaar praten en weet je een stuk meer van de ander aan het einde van de date. Tijdens een volgende date kun je er voor kiezen om wat andere leuke dingen te gaan doen, zoals een potje bowlen of een avondje stappen.

Het vervolg

Als de date geslaagd is, is dit natuurlijk hartstikke mooi. Vanaf hier gelden natuurlijk dezelfde principes als een normale date. Loop niet te hard van stapel. Geef elkaar de tijd om elkaar nog beter te leren kennen en vanuit hier rustig aan iets moois op te bouwen. Wees eerlijk naar elkaar toe waar jullie naar op zoek zijn. Ten slotte, jullie hebben je allebei aangemeld bij een datingsite, dus zijn allebei op zoek naar een relatie als het goed is.

Copyright 2018 sites-dating.nl