Nederlandse datingsites

Nederlandse datingsites

Je hoort het steeds meer, mensen die via het internet ‘de ware’ hebben gevonden.

Het is tegenwoordig ook niet meer zo’n taboe. Internetdaten bestaat al meer dan 10 jaar, maar pas sinds de laatste tijd durven mensen er openlijk voor uit te komen.

Doordat het daten via internet steeds populairder wordt, wordt het aanbod ook steeds groter. Zo zijn er tal van datingsites in Nederland. Voor ieder wat wils dus.

De bekendste Nederlandse datingsites

De datingsites die waarschijnlijk iedereen wel kent: lexa, parship en relatieplanet. Ook niet zo vreemd, het zijn de grootste datingsites en ze adverteren volop. In bijna elk magazine of in een tv reclame kom je ze wel een keer tegen. Deze datigsites richten zich op het grote publiek. Er is dus een breed aanbod, van oud tot jong, hoogopgeleid tot laagopgeleid, lelijk tot bloedmooi. Grote kans dus dat je iets kunt vinden, aangezien er zoveel mensen op die site zitten. Maar hier schuilt ook het gevaar in, door het grote aanbod, is de kans ook heel groot dat je heel veel mensen tegenkomt die totaal niet je type zijn.

Andere datingsites

Naast de bekende datingsites zijn er nog een heleboel andere datingsites in Nederland. Er bestaan veel kleine datingsites, die zich richten op een bepaalde doelgroep. Hierdoor heb je dus meer kans dat de mensen waar jij naar op zoek bent zich ook op deze site zullen bevinden en dat je dus niet te maken krijgt met allerlei mensen waar jij helemaal geen behoefte aan hebt. Om maar een paar voorbeelden te noemen, er bestaan sites voor homo’s, sites voor mensen met een hoge opleiding en er bestaat zelfs een site voor mensen die vreemd willen gaan. Deze site heeft enige tijd geleden voor grote opschudding gezorgd. Veel mensen vinden dat een site die het vreemdgaan promoot niet goed is. Voor deze datingsite was dat natuurlijk geweldige reclame, aangezien ze in 1 klap landsbekendheid kregen.

Betalen voor een datingsite

De meeste mensen die aan internetdaten doen, zijn het er over eens. Over het algemeen is de kwaliteit van gratis datigsites niet al te best. Je wordt bekogeld met reclame en de mensen die op deze sites zitten, zijn meestal ook niet het serieuze type wat op zoek is naar een relatie. Bij deze sites is de kans dus groot dat je veel frustatie krijgt en weinig succesvolle dates zult hebben.

Dit wil niet zeggen dat alle betaalde datingsites goed zijn, maar over het algemeen wel beter. Kijk dus eerst goed rond, voordat je ergens besluit je aan te melden en geld te betalen, anders kan het nogal prijzig worden.

Aan het daten

Zodra je je hebt aangemeld bij een datingsite kun je je zoektocht beginnen. Probeer eerst een aantal mailwisselingen, msn contact of belcontact te hebben voor je op echte date gaat. Hiermee verklein je de kans dat je vaak een tegenvallende date zult hebben.

Copyright 2018 sites-dating.nl