Populaire dating sites

Populaire datingsites

Datingsites zijn de afgelopen jaren enorm populair geworden. Mensen zijn natuurlijk steeds meer gaan internetten, maar voor veel mensen blijkt de zoektocht naar de ware ook een succes te zijn via het internet.

Via het internet kun je mensen eerst leren kennen, voordat je met iemand afspreekt. Wat dat betreft kun je een veel beter gesprek voeren via een chatruimte dan in een luidruchtige kroeg.

Aangezien datingsites er in allerlei soorten en maten zijn, ligt het ook aan de groep mensen welke site ze populair vinden. Oudere mensen zullen een site als second love, waar mensen zich aanmelden die vreemd willen gaan, waarschijnlijk niet populair vinden. En jongeren zullen weer geen site bezoeken die zich richt op 55 plus.

De algemene datingsites

De algemene datingsites richten zich op grote doelgroepen. Van jong tot oud (18 tot 80), arm of rijk, mooi of lelijk, enz. De meest bekende datingsites hiervan zijn ook het populairste. Dit is ook niet zo vreemd, want deze datingsites hebben het grootste klantenbestand, waardoor het aanbod dus ook vele malen groter is dan bij de wat onbekendere datingsites. De populaiste algemene datingsites zijn: lexa, be2, relatieplanet en parship.

Hoger opgeleiden

Er bestaan verschillende sites voor hoger opgeleiden. Waarschijnlijk geven deze sites als reden aan dat ze hiermee begonnen zijn, omdat hoger opgeleiden anders bang zijn dat andere mensen anders alleen achter hun geld aan zitten of dat ze niet goed op 1 lijn zitten. Daar zit misschien een kern van waarheid in, maar hoger opgeleiden mensen hebben over het algemeen meer geld te besteden, dus kunnen deze sites ook hogere inschrijfkosten berekenen. De sites voor hoger opgeleiden zijn de afgelopen tijd wel erg populair geworden. Mede dankzij grote en veelvuldige reclames en campagnes van E-matching. Naast E-matching zijn ook match4me en Lexamore populaire sites voor hoger opgeleiden. Lexamore is een variant van Lexa, lexamore is alleen voor hoger opgeleiden.

Second love

Deze site is speciaal voor mensen die al een relatie hebben, maar die willen vreemdgaan. Onder andere door veel reclame en de nodige ophef over deze site is deze datingsite erg populair en bekend geworden. De site is niet zo zeer bedoeld voor mensen die alleen maar vreemd willen gaan. Het is bedoeld voor mensen die wel hun relatie willen behouden, maar die iets missen in de relatie. Op deze manier hopen de mensen hun relatie goed te houden. Maar ja, of dit de manier is om je relatie een nieuw leven in te blazen? Daar is natuurlijk niet iedereen het over eens, en daarom zorgde deze site ook voor de nodige opschudding.

Nog vele andere sites

Naast de sites die we zojuist hebben opgenoemd zijn er nog talloze andere sites. Wat te denken van datingsites voor homo’s, gothics, studenten, weduwnaars, alleenstaande mannen en vrouwen met kinderen. Kortom, te veel om op te noemen.

Denk je er zelf aan om te gaan daten via het internet? Bedenk dan waar je naar op zoek bent en sluit je aan bij de dating site die voor jou het geschiktst is.

Copyright 2018 sites-dating.nl